1
μεταλλικό κουτί μπύρας (750ml) - Διάλεξε ξανθιά μπύρα
1
μικρό κρεμμυδάκι ξερό
1
πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
Αλάτι
και πιπέρι
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
Σέρβιρε με λευκό ρύζι ατμού ή πουρέ
Σέρβιρε με λευκό ρύζι ατμού ή πουρέ
Τρόπος μαγειρέματος
Πλύνε το κοτόπουλο και άφησε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξει
Αλατοπιπέρωσε
και πασπάλισα με αρκετή πάπρικα. Βάλε σε μια μεγάλη κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο να
κάψει και σόταρε για 1 λεπτό το κρεμμύδι να γυαλίσει. Πρόσθεσε
και τις πιπεριές και συνέχισε το σοτάρισμα για μερικά ακόμη λεπτά. Πρόσθεσε τα
κομμάτια κοτόπουλο και γύρισέ τα λίγο μέσα στην κατσαρόλα να πάρουν ελαφρώς
λευκό χρώμα. Ρίξε την μπύρα μέχρι να σκεπάσει το κοτόπουλο και χαμήλωσε τη
φωτιά και άφησε το μείγμα να σιγοψηθεί για 1 ώρα περίπου. Σέρβιρε με πουρέ
πατάτας ή ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου