Το εύκολο αυτό πιάτο μπορείτε να το σερβίρετε για πρωινό ή και για ορεκτικό.
Τα αβγά μπορούν εναλλακτικά να μαγειρευτούν και σε μπεν -μαρί, ώστε να προστατευθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στο τηγάνι. "Μπρουγιέ" είναι μια πιο εκλεπτυσμένη λέξη για τη δική μας στραπατσάδα!
·
10 αβγά
·
40 γρ. βούτυρο
·
40 ml κρέμα
γάλακτος
·
80 γρ μπέικον
(ψιλοκομμένο και τσιγαρισμένο ή ψημένο στο φούρνο)
·
αλάτι
·
άσπρο πιπέρι
οδηγίες
2. Προσθέτουμε τα καρυκεύματα, την κρέμα γάλακτος μαζί με το υπόλοιπο βούτυρο και ενσωματώνουμε.
3. Τέλος προσθέτουμε το μπέικον και σερβίρουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου