Βγάζουμε το κόκαλο από το
γαύρο.
Κάνουμε μία γέμιση από
κεφαλοτύρι, μαϊντανό, 2 αυγά, σκόρδο και πιπέρι.
Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε.
Μπορούμε να το συνοδεύσουμε
με μια σαλτσούλα από ντομάτα και πιπεριά αλεσμένη στο μπλέντερ. Προσθέτουμε
αλατοπίπερο, ρίγανη και λίγο μαϊντανό. Περιχύνουμε το γαύρο!!!
Εύκολη και γευστική συνταγή. Συνοδεύστε το με ένα ουζάκι!!!
Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου