Τι χρειαζόμαστε:
1/2 κιλό μοσχάρι
3 πατάτες
1 πιπεριά πράσινη
1 ντομάτα
2-3 καρότα
1-2 κρεμμύδια ξερά
1 κύβο βοδινού
σέλινο
αλάτι , πιπέρι
Πως το κάνουμε:
Κόβω το κρέας σε κομμάτια
και αφήνω να βράσει σε νερό (2 ώρες περίπου), αν βγάλει αφρούς τους αφαιρώ.
Λίγο πριν είναι εντελώς
έτοιμο το αφαιρούμε από την κατσαρόλα και σουρώνουμε το ζουμί.
Στο ζουμί βάζουμε να βράσουν
η πιπεριά, η ντομάτα, τα κρεμμύδια, ένα καρότο, μια πατάτα και λίγο σέλινο
συμπληρώνοντας νερό αν χρειάζεται.
Ξαναπροσθέτουμε μέσα στο
ζουμί το κρέας.
Τέλος βάζουμε το σέλινο
ψιλοκομμένο, το κύβο και το λάδι.
Αφήνουμε για 20 λεπτά και
είναι έτοιμη η σούπα..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου