7-8 πιπεριές κέρατο
5-6 φέτες μπέικον
250 γρ. γραβιέρα
1 φλ. τυρί τριμμένο
1 κρεμμύδι
Λίγο βασιλικό (προαιρετικά)
Λίγο Λάδι
Πως το κάνουμε:
Πλένω καλά τις πιπεριές και
κόβω τα καπάκια τους. Αφαιρώ τα σπόρια.
Σε ένα τηγάνι κόβω κύβους το
κρεμμύδι και το μπέικον και τα σοτάρω.
Ρίχνω τον βασιλικό.
Μόλις γίνουν το βγάζω από το
μάτι και ρίχνω το τυρί το τριμμένο.
Την γραβιέρα την κόβω σε
μπαστουνάκια και βάζω από ένα σε κάθε πιπεριά.
Όσος χώρος έχει περισσέψει
μέσα σε κάθε πιπεριά τον γεμίζω με το μίγμα.
Τις κλείνω με τα καπάκια
τους και τις βάζω σε ένα ταψί με λίγο λαδάκι και 3/4 ενός ποτηριού, νερό.
Ψήνω στους 200 βαθμούς μέχρι
να πάρουν χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου