Τι χρειαζόμαστε:
- 4 στήθη κοτόπουλου
- 350 γρ. φέτα
- 8 φέτες τομάτα
- 4 κουτ. γλυκού Μουστάρδα
- αλάτι, πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
1.
Χαράζουμε με το
μαχαίρι τόσο όσο να χωρέσουν τα υλικά του γεμίσματος, στα πλάγια του κάθε
φιλέτου κοτόπουλου και αλείφουμε πρώτα με μουστάρδα τα εσωτερικά του τοιχώματα
και μετά βάζουμε τη τομάτα και τη φέτα.
2.
Αλατοπιπερώνουμε
και αλείφουμε με μουστάρδα εξωτερικά το κάθε φιλέτο.
3.
Ψήνουμε στο
φούρνο ή στο γκριλ για 15 λεπτά την κάθε πλευρά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου