Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! (Θεϊκές πατάτες ογκρατέν)



  • 1 κιλό πατάτες βρασμένες (να κρατάνε βέβαια λίγο) κομμένες σε φέτες
  • ζαμπόν
  • 2 αυγά
  • 400 γρ κασέρι
  • 1 συσκευασία κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ½ κούπα φρυγανιά
  • μοσχοκάρυδο

Βάζω την τριμμένη φρυγανιά στη βάση του ταψιού. Από πάνω στρώνω τις πατάτες. Βάζω κασέρι και ζαμπόν και ξανά πατάτες. Χτυπάω τα αυγά και τα ρίχνω. Μετά ρίχνω και την κρέμα και βάζω ξανά κασέρι και τέλος λίγο μαϊντανό και μοσχοκάρυδο.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.

Πεντανόστιμο και εύκολο !!!Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου