Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!! (Κοτόπουλο με μουστάρδα και πορτοκάλι)



          ΥΛΙΚΑ
  • 700 γραμ. φιλέτο από μπουτάκια κοτόπουλου
  • χυμός από 2 πορτοκάλια
  • ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 4 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 καυτερή πιπερίτσα
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε τα φιλετάκια σε κομματάκια και τα σοτάρουμε, σε αντικολλητικό τηγάνι, μαζί με το βούτυρο για 10 περίπου λεπτά σε δυνατή φωτιά.
Μόλις πάρουν χρώμα, σβήνουμε τα φιλετάκια με τον χυμό από το πορτοκάλι, το λεμόνι και το μέλι. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, την πιπερίτσα, το σκόρδο και το ξύσμα. Αφήνουμε το κοτόπουλο να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα για ακόμα 3-4 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου