- 1 πακέτο ανάμικτα κατεψυγμένα λαχανικά.
- 1 πατάτα τριμμένη στον τρίφτη του κρεμμυδιού.
- 1 κρεμμύδι τριμμένο.
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη(προαιρετικά).
- Λίγο μαϊντανό .
- Άνηθο .
- 1 πράσο.
- 100 γρ. Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- 100γρ. Φέτα.
- 100 γρ. Παρμεζάνα.
- 2 αυγά.
- 4 κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει.
- 2 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη.
- Αλάτι.
- Πιπέρι.
- 2 κουταλιές λάδι.
Οδηγίες
Ρίχνουμε τα λαχανικά σε νερό
που βράζει και τα ζεματάμε για 2 λεπτά.
Τα στραγγίζουμε καλά και τα
περνάμε από το μούλτι.
Τα βάζουμε σένα μπολ και προσθέτουμε
κρεμμύδι, την πατάτα, τον άνηθο τον μαϊντανό και το πράσο ψιλοκομμένα.
Προσθέτουμε τα τυριά τριμμένα,
τ αυγά ελαφρά χτυπημένα και όλα τα υπόλοιπα υλικά, και κάνουμε ένα κουρκούτι,
παχύρρευστο.
Σ ένα τηγάνι με καυτό λάδι ,
παίρνουμε κουταλιές από το χυλό, και ρίχνουμε.
Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά,
να γίνουν χρυσόξανθα και τραγανά.
Αφού τις βγάλουμε από το
τηγάνι, τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου