Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! (Μακαρόνια σουφλέ)



  • 1 πακέτο ριγκατόνι
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος
  • 250 γρ. τυρί regatto
  • 250 γρ. τυρί edam
  • 250 γρ. κασέρι
  • 1 κουτί ντοματοπελτέ
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Μαϊντανό
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  1. Βράζουμε τα μακαρόνια για 3 λεπτά.
  2. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί, προσθέτουμε τον ντοματοπελτέ.
  3. Στη συνέχεια, βάζουμε την πιπεριά, το μαϊντανό και το σκόρδο ψιλοκομμένα, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να βράσουν και να σε πολύ χαμηλή φωτιά.
  4. Σε ένα πυρέξ βάζουμε μία στρώση ριγκατόνι, μετά σάλτσα, τυριά και επαναλαμβάνουμε.
  5. Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, αρχικά στους 250° για 20 λεπτά και μετά, για 20 ακόμη λεπτά στους 200°.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου