Για το βάζο:
ελαιόλαδο
ξύδι
2 κ.σ. ρίγανη
2 κ.σ. αλάτι χοντρό
2 κ.σ. αλάτι χοντρό
μαϊντανό
Εκτέλεση:
Πλένουμε
και καθαρίζουμε το χταπόδι με κρύο νερό. Το βράζουμε μαζί με τα υλικά σε χαμηλή
θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσει, για περίπου 35-40. Μόλις γίνει το κόβουμε σε
μπουκιές το βάζουμε σε βάζο (ή βάζα) και το γεμίζουμε με το λάδι, το ξύδι, την
ρίγανη και το αλάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου